STUDIETUR 5. MAJ 2015 – Aalborg nye universitetshospital og KUNSTEN

SUSTAINOVATION har fået arrangeret besøg på to af Aalborgs mest markante byggepladser. Første stop er i Aalborg Øst, hvor vi besøger byggepladsen for det kommende Aalborg Universitetshospital. Bæredygtighed er tænkt ind i driften af byggepladsen og sikrer dermed et bæredygtigt byggeri allerede fra den tidlige start af projektet. Vi skal høre mere om de tanker og overvejelser, der ligger bag et bæredygtigt byggeri i denne størrelse. Efter en kort frokost går turen videre til KUNSTEN, hvor vi skal på rundvisning på byggepladsen og høre mere om de overvejelser og udfordringer, der har været undervejs i den omfattende renovering.

PROGRAM:

11.00                 Vi mødes på byggepladsen ved det nye Aalborg Universitetshospital i Aalborg Øst (se kørselsvejledning nedenfor)

11.00-11.45     Rundvisning på byggepladsen

11.45-13.00     Orientering om byggeriet

Heine Overby, Region Nordjylland, fortæller om tankerne for de overordnede bæredygtighedsparametre og planerne, lavet i samarbejde med Aalborg Kommune.

Trine Rørmose Damgaard, Projektafdelingen for Nyt Aalborg Universitetshospital, fortæller om præ-certificering af byggeriet og udfordringerne i forbindelse med en tidsplan, der var væsentligt længere fremme end DGNB-ordningen for hospitaler har været.

13.00 – 13.30   Frokost

14.00-16.00     Rundvisning på KUNSTEN

Mogens Bruun Jepsen, Byggeleder hos Søren Jensen A/S, viser rundt på byggepladsen i KUNSTEN

Lisbeth Hove Vibestrup, Administrationschef ved KUNSTEN, går også med rundt og vil besvare spørgsmål

Praktisk information og tilmelding:

Tilmelding til arrangementet på http://bit.ly/1I4RkNi

Prisen for deltagelse i rundvisningerne samt frokost er 250,- kr. Der er begrænset deltagerantal på 30 deltagere, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Deltagerne arrangerer selv transport mellem Aalborg Universitetshospital og KUNSTEN.

KØRSELSVEJLEDNING TIL AALBORG UNIVERSITETSHOSPITAL

Der vil være adgang til byggepladsen ved at køre gennem Port A fra Hadsund Landevej og dreje til højre ved parkeringspladsen. Port B er kun til arbejdskørsel.

universitetshospitalet