”Netværk i netværket” sætter fokus på indeklima

INDEKLIMA

 

Onsdag d. 19. marts 2014 mellem kl. 14.00 og 16.00 inviterer ”Netværk i netværket” til medlemsmøde med fokus på godtindeklima og nødvendigheden af teknik for opnåelse heraf.

 

 

Dagen arrangeres sammen med Airmaster, Industrivej 59 i Aars, hvor mødet også afholdes. Her vil vi blandt andet kunne opleve et demonstrationsforsøg i deres klimakamre.

Et godt indeklima vægtes højt i det bæredygtige byggeri, da det har direkte indflydelse på vores oplevelse af velvære og dermed vores såvel fysiske og psykiske velbefindende. Luftens kvalitet, som blot er ét af flere emner indenfor indeklima, har ikke blot stor betydning for vores sundhed, men også vores evne til at koncentrere os, lære nyt og tænke innovativt.

Tilmelding

Tilmelding til mødet sker via dette link: https://docs.google.com/forms/d/1I9c8oMdA1wjWzGLthsBodOwufMz9vHNSduZcujkx5fs/viewform

Sidste tilmeldingsfrist er d. 17. marts 2014

Som medlem er du velkommen til at invitere en samarbejdspartner eller kollega med til arrangementet. Denne person skal ligeledes registrere sin deltagelse via ovenstående link.

BEMÆRK! For at kunne deltage i mødet, skal du være aktivt medlem af “Netværk i netværket”. Under fanen “Netværk i netværket”, kan du læse mere samt finde et link til tilmelding til netværket.