“Den bæredygtige vilje” – Paneldebat 9. juni 2015

-I samarbejde med Lund & Staun A/S inviterer Sustainovation til politisk paneldebat, hvor vi sætter fokus på målsætninger for det bæredygtige byggeri fremadrettet.

     thomas-kastrup1    Lene Espersen Banner     ArneBoeltD

I panelet sidder markante personer, der alle arbejder med mål for bæredygtigt byggeri, og som hver især vil give deres bud på fremtidens bæredygtige byggeri. Mød Lene Espersen, direktør i Danske Ark, Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune, Arne Boelt, borgmester i Hjørring Kommune, Niels Sloth, kontorchef hos Region Nordjylland og Henrik Staun, ejer af Lund & Staun A/S, til en spændende debat.

Ordstyrer: Trine Saaby, UCN Energi og Miljø-uddannelserne

Datoen er fastlagt til tirsdag d. 9. juni kl. 14-17, og afholdes hos mødets sponsor i Lund og Stauns lokaler på Jellingvej 10, 9230 Svenstrup. BEMÆRK at der er medlemsmøde i Sustainovation fra kl. 13.00-13.30, hvor der er valg til bestyrelsen og orientering om de fremtidige rammer for arbejdet i Sustainovation.

Program:

13.00-13.30: Medlemsmøde og valg til bestyrelsen i Sustainovation

13.30-14.00: Registrering og networking

14.00-15.15: Velkomst og indlæg ved paneldeltagerne

-Visioner for bæredygtigt byggeri samt status i dag v. Lene Espersen.

-Aalborg Kommunes arbejde med bæredygtigt byggeri, herunder den nye manual for bæredygtighed i kommunen v. Thomas Kastrup-Larsen

-Planerne for bæredygtigt byggeri i Hjørring Kommune v. Arne Boelt

-Region Nordjyllands arbejde med bæredygtigt byggeri v. Niels Sloth

-Bæredygtigt byggeri set fra den anden side af skrivebordet v. Henrik Staun

15.15 – 15.45: Pause og networking

15.45 – 17.00: Paneldebat.

Tilmelding og praktisk information:

Tilmelding til arrangementet på http://bit.ly/1HTIIJd.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men der faktureres 500,- kr i no-show gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 2 døgn før mødestart. Afbud kan sendes til tsl@civil.aau.dk